1. Visionplanner Offline
  2. Veel gestelde vragen
  3. Importeren, actuele cijfers inlezen, actualiseren van de cijfers

Andere waardes in Visionplanner dan in uw financiële administratie

Cijfers hebben een andere waarden dan in uw financieel pakket

Dit kan meerdere oorzaken hebben, is het zo dat elke keer als u waardes importeert dat er een veelvoud van de originele waarde komt te staan controleer dan of u op de juiste manier importeert; De geïmporteerde cijfers zijn twee maal de waarde van de originele waarde

Zijn de bedragen veel hoger dan verwacht, dan kan het zijn dat de waardes in een andere getal-notatie worden ingelezen. Het is te controleren in de import-instellingen bij de kolommen. Dit kandoor op de

-knop te klikken achter kolommen toewijzen, dan is het mogelijk bij sommige importbronen de notatie van de valuta aan te geven. Met behulp van de wizard knop

onderin het scherm. Hier staat de opties: Notatie van de valuta.

Notatie van de valuta dient (meestal) in Engels te zijn.