1. Visionplanner Offline
  2. Veel gestelde vragen
  3. Inrichting bepalen (Financiële- en Algemene gegevens)

Inrichting bepalen

Voordat u met het inrichten gaat beginnen, zal er een bestand dienen te worden aangemaakt. Dit kan door te kiezen in de taakbalk voor Bestand | Nieuw | en daar het gewenste periode sjabloon te kiezen. Mocht u andere bestandssjablonen willen gebruiken kunt u deze van de visionplanner portal afhalen. Dan zijn daar verschillende periode types te selecteren.

Mocht u willen beschikken over meerdere modellen kunt u kiezen voor meer modellen bij Bestand | Nieuw. (zie ook Bestand)

Het nieuwe bestand slaat u op een voor u logische locatie op. Mocht het een bestand zijn waar meerdere gebruikers mee moeten gaan werken, sla het dan op een publiek toegankelijke locatie op. Nu kunt u beginnen met het inrichten van uw administratie binnen Visionplanner.