Extra import bestand opties - actuele cijfers koppelen

Als alle instellingen en koppelingen goed zijn gezet, heeft u nog beschikking over een aantal extra opties voor het koppelbestand. Deze vindt u onder de wizard wizard.pngknop  onder in het scherm (Figuur 49 Instellingen van een te importeren administratie).

fig 49 instellingen van een te importeren administratie.png

Figuur 49 Instellingen van een te importeren administratie

Als u op de wizard klikt, krijgt u een aantal opties: Beschrijving, Omgekeerde periodevolgorde en Informatie (voor uitleg, zie hieronder).

Beschrijving

Met deze optie kunt u een extra beschrijving geven voor de importregel, zoals die in het scherm Actuele cijfers | Importeren wordt getoond (Figuur 62 Import koppelbestand met een extra beschrijving).

Figuur 62 Import koppelbestand met een extra beschrijving

Omgekeerde periodevolgorde

Met deze optie hebt u de keuze om de periode omgekeerd te tonen: Bij Periode zal dan de laatste periode als eerste worden getoond.