Database imports

Verschillende databases hebben naast de verbinding instellingen ook nog extra opties. Deze extra opties kunnen worden benaderd door naar de import te gaan en daar opent u de import en kan u met Selecteer de verbinding instellen voor de database import en met Opties de extra mogelijkheden.

Let op; deze opties zijn alleen beschikbaar voor database koppelingen. Kijk op onze wiki bij de import handleidingen of er voor u een database koppeling beschikbaar is.

Deze opties zijn verdeeld in twee onderdelen, het bovenste gedeelte is voor de betreffende import en het onderste gedeelte zijn de universele opties welke voor alle database import zijn in te stellen.Hieronder is een database van Exact Globe geselecteerd.

De bovenste instelling als Soort cijfersDatumsoort, Kostenplaats etc. zijn afhankelijk van wat in de database staat, zie de wiki voor Exact Globe instellingen wat er kan worden ingelezen bij deze import.

Beschikt u over een directe database import en query manager dan kunt u ook openstaande posten importeren.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

2 Opmerkingen

• 0
    Avatar
    Ger Been

Wederom een zeer mooie en welkome aanvulling!

Goed bezig hoor!

MVG

Ger

• 0
    Avatar
    Gert Kenter

Goedemiddag,

Sinds jaar en dag gebruiken wij Vision Planner voor onze stuurinformatie. Als deurwaardersorganisatie gebruikte wij voorheen het pakket Euro Dossier. Hieruit exporteerden wij een kolommenbalans (T/m) in een txt.file. Vervolgens konden we dat bestand importeren in Vision Planner.

Nu zijn wij net overgegaan op de opvolger van Euro Dossier. Dat pakket heet Credit Navigator. Helaas kunnen wij hieruit geen txt.file genereren. Wel excel files.

Zijn deze exports te importeren in Vision Planner? En zo ja, hoe moet dit worden aangepakt?

Met vriendelijke groet,

Gert Kenter