Niet alle periodes zijn te selecteren bij periode

U ziet u periode niet maar ze staan wel bij de periode indeling

Het komt wel eens voor dat periodes worden uitgezet voor bewerken. Dit kunt u weer aanzetten.

Bij de actuele periode kan de 'vanaf' periode en de 'tot en met' periode opgeven waarvan u werkelijke cijfers wenst op te nemen. Vervolgens kunt u aangeven of bepaalde perioden niet meer overschreven of bewerkt mogen worden. Links in het midden onder verwijzingen (fig 1 Verwijzingen periode indeling) klikt u dan op 'Te bewerken actuele perioden'. (fig 2 te bewerken actuele periode)

fig 1 Verwijzingen periode indeling

fig 2 te bewerken actuele perioden

Indien de betreffende perioden uitgezet worden kunnen deze niet meer overschreven worden bij import, kunnen niet meer bewerkt worden bij 'Actuele cijfers bewerken' en kunnen er geen journaalposten meer op gemaakt worden. Uiteraard is deze functie alleen van toepassing indien de gebruiker rechten heeft tot de periode indeling.