Er staan geen cijfers in de balans wanneer ik importeer vanuit Twinfield online

U heeft de cijfers geïmporteerd vanuit Twinfield online, maar er staan geen cijfers in de balans.

Waarschijnlijk heeft u in dit geval periode 56 gekoppeld. In Twinfield wordt periode 56 gebruikt voor de jaarafsluiting. In deze periode worden alle bedragen weer tegengeboekt.

Om dit te controleren gaat u naar Actuele cijfers en Importeren. Vervolgens klikt u op de knop Bewerken van de desbetreffende importregel en daarna op de knop Perioden.

In dit scherm selecteert u bij periode 56 van ieder jaar de optie Niet importeren.

Perioden koppelen.png

Hierna dient u de cijfers opnieuw te importeren.