Hoe kunt u uw licentie bijwerken

Om de drie maanden dient u licentie te worden bijgewerkt. Visionplanner zal op het moment dat de licentie dient te worden bijgewerkt een melding geven.

Fig 1 licentie bijwerken

Op het moment dat de licentie afloopt heeft u nog 30 dagen de tijd om te registreren, na deze 30 dagen bent u verplicht om te registreren anders kunt u het pakket niet starten.

Mocht u op nee hebben geklikt bij Fig 1 licentie bijwerken kunt u het pakket ook registeren via het bestandsmenu.

VIDEO VOORBEELD

Videovoorbeeld

Ga naar het Help menu en kies daar voor Licentie. (Fig 2 licentie in het help menu)

Fig 2 licentie in het help menu

Daarna kunt u kiezen voor Bewerk licentie en vervolgens registreren. U dient hiervoor toegang tot het internet te hebben. Mocht u gebruik maken van een "firewall" kunt u ook kiezen voor een handmatige registratie. Dit staat ook beschreven in de help tekst van het registratie scherm. (Fig 3 registreren van uw licentie)

Fig 3 registreren van uw licentie

Dit proces geld ook als u licentie dient te worden bijgewerkt met bijvoorbeeld een nieuwe import koppeling.