Licentie overzetten naar een andere (collega/computer)

Vertrekt een collega of worden de werkzaamheden overgenomen, dan kunt u de licentie overzetten naar een andere gebruiker. Hier voor dient u de volgende stappen

Stap 1

Noteer de licentie gegevens, deze staan onder Help bij Licentie:

Fig 2 licentie in het help menu

Kies daarna voor Bewerk licentie kopieer en plak deze gegevens in een document.

Stap 2

Verwijder de licentie door dezelfde procedure te volgen bij stap 1 maar dan kies je voor Verwijder licentie. Nu kan Visionplanner op een andere computer worden geïnstalleerd.

Stap 3

Installeer Visionplanner met de Licentie welke is verwijderd van de andere computer. Zie: Installatie Visionplanner. Is er sprake van beperkte rechten dan kunt u dit artikel gebruiken. Heeft u geen rechten dan dient de systeembeheerder ingeschakeld te worden.

Stap 4

Als alles is geïnstalleerd dient u het pakket te registeren. Hiervoor vult u de gegevens in welke u in het document heeft genoteerd:

• Licentie
  • Handelsnaam
  • Email adres

Nu kan er op de ander computer verder gewerkt worden, mocht het zo zijn dat het email adres dient te worden gewijzigd kunt u een melding aanmaken met het verzoek het email adres van de licentie te veranderen. Geef hier het licentie nummer voor op en het nieuwe email adres.