Aangepaste berekening in het rapport opnemen

Graag zou ik een rapport willen met een uitgebreide margeberekening. Bijvoorbeeld omzet bloemen tegenover inkoop bloemen en omzet rookwaren tegenover inkoop rookwaren enzovoorts. Het liefst met een margepercentage.

In welk rapport kan ik dit terug vinden?

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

1 Opmerkingen

 • 0
  Avatar
  Support

  Aangepaste berekeningen kunnen worden gemaakt met gebruik van filters in de rijen van een rapport zelf of u kunt gebruik maken van een prestatie indicatorenhttps://visionplanner.zendesk.com/entries/22548527-Prestatie-indicatoren

  Voordeel van een prestatie indicator is dat deze ten alle tijden is te hergebruiken en u op één plaats de formule zet. Dus mocht er een aanpassing nodig zijn hoeft u het alleen in de prestatie indicator aan te passen en overal waar u deze heeft toegepast wordt deze overgenomen.

  De andere oplossing was om de filters in het rapport te zetten. U kunt dan eerst de opmaak bepalen en daarna dupliceren om zodoende erna alleen de filters aan te passen en de omschrijving. Informatie over het aanmaken van rijen in een rapportage kunt u hier vinden: https://visionplanner.zendesk.com/entries/22571063-Overzicht-Financieel-tabel

  Met behulp van de filter van omzetonderbouwing kunt u filteren op de verschillende marges, ook voor andere 'aangepaste' formules kunt u dit toepassen.

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.