Er staan geen waardes in het financieel overzicht

Ziet u geen cijfers of verkeerde waarde? Dat kan twee dingen betekenen of de ingelezen administratie bevat of er is iets mis gegaan met importeren maar meestal kan het ook te maken hebben met de instellingen in het bestand:

Stap 1

Zet alle filters op de keuze alle en bij journaalposten kies voor Incl. Journaalposten en kies een financieel overzicht balans of exploitatie

Stap 2

Zet in de wizard van het financiële overzicht de periode aan voor:

• Actuele cijfers;
  • Budget cijfers;
  • Prognose cijfers;
  • Historische periode.

En zet de cijfers weergave op enkelvoudig.

Zorg er ook voor dat in dezelfde wizard de nul regels worden getoond, deze worden getoond als er een vinkje voor staat. (zie Ik krijg niet alle/geen posten te zien in mijn overzicht)

Stap 3

Nu dient u de juiste cijfers te zien in de overzichten, mocht dat niet zo zijn controleer dan de import . (Zie Stappen voor het inlezen van de cijfers in Visionplanner)