Hoe kan je een kolom een achtergrond kleur geven?

De achtergrond kleur van kolommen is eenvoudig in te stellen door gebruik te maken van cellen in een kolom.

1. Ga hiervoor naar de betreffende kolom toe en open hiervoor de 'Eigenschappen'
  2. Open het tabblad 'Cellen'
  3. Selecteer nu de eerste regel en daarna de laatste regel met de muis door de *shift-toets* ingedrukt te houden
  4. Klik op deze selectie met de rechtermuistoets en kies voor 'Eigenschappen'
  5. Op het tabblad weergave kunt nu kiezen om daar 'Achtergrond' aan te zetten
  6. Daarna klikt u op het vakje erachter en kiest 'Kleur A' en pak welke kleur u wilt gebruiken.

7. Nu kunt u ook voor kleur B en C een andere kleur kiezen of u kunt naar 'Opties" gaan om daar te kiezen voor 'Zelfde kleur'

Als u nu kiest voor afdruk voorbeeld heeft de gehele kolom een achtergrond kleur