Algemeen dashboard

Hier staat het algemene dashboard bestand welke kan worden gebruikt voor uw administratie. Dit bestand beschikt over meerdere dashboards en is te naar eigen wens aanpassen. Op deze manier heeft u al een begin voor het maken van een eigen dashboard.

Let daarbij op dat deze dashboards uitgaan van de standaard indelingen. Mocht u aanpassingen hebben gemaakt in uw stamgegevens dan dient u hier ook rekening mee te houden.

Om het dashboard te kunnen gebruiken dient u eerst het bestand te downloaden door op de link in de kolom Download te klikken. Maakt u gebruik van Internet Explorer, dan kiest u gelijk bij het downloaden voor Uitvoeren. Vervolgens kunt u kiezen om het dashboard op te slaan in het huidige bestand (Figuur 4 Rapport opslaan).

Hiervoor dient u wel het programma Visionplanner te hebben geopend. Of u het rapport ook daadwerkelijk kunt gebruiken is daarnaast afhankelijk van welke modules u heeft. Wilt u bijvoorbeeld een prognose rapport gebruiken dan dient u wel te beschikken over de module planning.

Figuur 4 Dashboard opslaan

Andere internetbrowsers dan Internet Explorer zullen de bestanden eerst opslaan, daarna voert u het bestand uit van de plek waar ze zijn opgeslagen. Voor sommige versies van Internet Explorer geldt tevens dat bestanden eerst opgeslagen dienen te zijn voor implementatie binnen Visionplanner. Als u dit heeft gedownload zal het dashboard in uw bestand worden toegevoegd.

Financieringsaanvraag

Het is mogelijk om de bovenstaande rapporten te bewerken en te combineren. Wilt u meer weten over het bewerken van de rapporten en de indeling kijkt u dan bij Gebruik van Visionplanner onder het kopje Dashboard voor meer informatie.