Algemene werking en functies in het online dashboard.

Visionplanner Online

In Visionplanner Online is het mogelijk om uw Visionplanner Online rapporten en dashboards dan direct in de browser en op uw iPad of ander tablet te bekijken. U hoeft dan geen internet viewer meer te installeren.

Hieronder een screenshot van het dashboard zoals deze te zien is als u bent ingelogd in Visionplanner Online.

De veranderingen:

1) In plaats van iconen gebruiken we nu duidelijke omschrijvingen in dit voorbeeld; “Bekijken”. Daardoor is er ruimte gekomen voor een dashboard te midden van het scherm.

2) In het midden staat een dashboard. Elk dashboard onderdeel is uit te vergroten door er met de muis op te klikken. Wilt u het dashboard in zijn geheel vergroten kan dit door rechtsboven op het vergroten icoontje te klikken.

3) De dashboards die aangemaakt zijn in het bestand kunnen worden geselecteerd uit de keuzelijst links boven het dashboard.

4) Wat de eigenschappen zijn van het getoonde dashboard (welke periode)kunt u zien door op het ‘tandwieltje’ achter de keuzelijst van dashboards te klikken.

5) Aan de andere zijden boven het dashboard staat een keuzelijst met alle rapporten.

Daar kunt een rapport uit kiezen welke u wilt gaan bekijken in PDF-formaat.

6) De geselecteerde rapportage kan worden gedownload met de knop achter de keuzelijst van rapportages.

Het dashboard dat wordt getoond is statisch, er kan hier geen gebruik worden gemaakt van de filters welke in de viewer te zien zijn. Hiervoor kunt u nog altijd gebruik maken van de viewer, welke gestart wordt als u op bekijken klikt.