1. Visionplanner Offline
  2. Aan de slag met Visionplanner
  3. Actuele cijfers inlezen vanuit uw boekhouding (Importeren)

Database imports

Verschillende databases hebben naast de verbinding instellingen ook nog extra opties. Deze extra opties kunnen worden benaderd door naar de import te gaan en daar opent u de import en kan u met Selecteer de verbinding instellen voor de database import en met Opties de extra mogelijkheden.

Let op; deze opties zijn alleen beschikbaar voor database koppelingen. Kijk op onze wiki bij de import handleidingen of er voor u een database koppeling beschikbaar is.

Deze opties zijn verdeeld in twee onderdelen, het bovenste gedeelte is voor de betreffende import en het onderste gedeelte zijn de universele opties welke voor alle database import zijn in te stellen.Hieronder is een database van Exact Globe geselecteerd.

De bovenste instelling als Soort cijfers, Datumsoort, Kostenplaats etc. zijn afhankelijk van wat in de database staat, zie de wiki voor Exact Globe instellingen wat er kan worden ingelezen bij deze import.

Beschikt u over een directe database import en query manager dan kunt u ook openstaande posten importeren.