Standaard mappen

In het tabblad Mappen kunt u uw favoriete mappen, waarin u de Visionplanner-bestanden standaard wilt opslaan, aangeven (Figuur 303 De default bestandlocaties bepalen).

Export bestanden: Indien u een geëxporteerd bestand wilt opslaan, kunt u hier de voorkeursmap aangeven.

Figuur 303 De default bestandlocaties bepalen

Er zijn verschillende bestanden waarvoor een standaard locatie kan worden ingevuld:

Gegevensbestanden: Indien er op Openen (in het bestandsmenu) geklikt wordt, zal Visionplanner automatisch de hier ingestelde map gebruiken.

Import koppelingen: Indien er in de import gekozen wordt om een koppelbestand (*.vit) te openen, zal Visionplanner naar de hier geselecteerde map gaan.

Export definities: Indien u een koppelbestand (*.vet) wilt openen, zal er naar deze map gegaan worden.

Import bestanden: Als u een bestand uit uw administratie wilt importeren, dient u bij de import te kiezen voor de knop met het gele mapje.

Export bestanden: Indien u een geëxporteerd bestand wilt opslaan, kunt u hier de voorkeur map aangeven.

Assistent: Indien u een aangepaste assistent gebruikt kan de verwijzing hier ingesteld worden, zodat de assistent niet overschreven wordt bij een update van Visionplanner.

Bestandsdialogen in alternatieve stijl tonen: Met behulp van dit vinkje worden de bestanddialogen in Windows XP stijl gebruikt.