Technische downloads

Visionplanner is een programma welke samenwerkt met veel databases van derden software leveranciers. Zoals bekend is software onderhevig aan veel veranderingen. Mocht de software leverancier iets wijzigen aan het pakket kan het zijn dat de koppelingen aangepast dienen te worden. Visionplanner werkt deze koppelingen dagelijks bij en heeft hiervoor een apart programma ontwikkeld.

Dit programma staat in de installatie map van Visionplanner en kan worden bijgewerkt door een update van Visionplanner uit te voeren.

De laatste ontwikkelingen worden elke keer door Visionplanner bijgewerkt, heeft u nog niet de laatste wijzigingen kies dan voor update. Dit doet u door in het bestandsmenu te gaan naar Help | Update en dan op de Update knop te klikken.

Hiermee worden alle laatst bekende ontwikkelingen in Visionplanner opgenomen van de vorige dag.

FoxPro - Microsoft driver

Voor een aantal koppelingen, onder andere Caseware als Accountview, is het nodig een foxpro driver te installeren, wanneer u deze niet heeft kunt u deze hier downloaden, dit doet u voor elke computer waar u foxpro bestanden wilt inlezen. Op de vraag voor welke koppeling er een Foxpro driver nodig is, kan het beste worden gekeken naar de beschrijvingen van de betreffende koppelingen.