1. Visionplanner Offline
  2. Veel gestelde vragen
  3. Importeren, actuele cijfers inlezen, actualiseren van de cijfers

Balanswaarden kloppen niet (ze worden niet als mutatie overgenomen)

Het kan voorkomen dat balanswaarden als mutaties in uw financiële administratie staan maar als standen worden ingelezen. U kunt dit dan aanpassen bij 'Actuele cijfers' en dan 'Importeren'.

Open in het scherm importeren de importkoppeling door op 'bewerken'

te klikken van de koppeling.

In het importscherm klikt u op de knop

om de kolommen toewijzen te bewerken.

In dit scherm klikt u op de

knop en daarna op de optie 'Balanswaarden staan als mutaties in het importbestand'.

Als u dit heeft gedaan zal er een vinkje geplaatst worden bij deze optie.

Wanneer deze optie bij u lichtgrijs is, betekent dit dat u deze niet kunt wijzigen.

Wanneer dit het geval is, en er is wel sprake dat de balanswaarde als mutaties in de administratie staan dan dient de import te worden bijgewerkt. Hiervoor kunt u een melding maken