1. Visionplanner Offline
  2. Veel gestelde vragen
  3. Inrichting bepalen (Financiële- en Algemene gegevens)

Bij de periode indeling kan ik het nieuwe jaar niet selecteren

Wanneer u bij 'Algemeen' en 'Periode indeling' het nieuwe jaar, bijvoorbeeld 2014, niet kunt selecteren, dan staat het laatst gebruikte jaar bij de periode definitie niet goed.

Om dit aan te passen gaat u naar 'Extra' en 'Instellingen'. Vervolgens klikt u op het tabblad 'Formules' achter 'Periode definitie' op de knop 'Definieer'. In het scherm dat nu verschijnt selecteert u bij 'Laatst gebruikte jaar' het jaar 2040.

Wanneer u nu weer teruggaat naar de periode indeling kunt u de jaren tot en met 2040 selecteren.