Schermovername met behulp van TeamViewer

Het is mogelijk voor ons om uw scherm eenvoudig over te nemen met behulp van de software; TeamViewer. Met TeamViewer kunnen wij uw computer op afstand bedienen, op die manier kunnen wij snel en makkelijk u iets demonstreren of uitleggen.

Tables can't be imported directly. Please insert an image of your table which can be found here.

Naast dat de software te downloaden is via de Visionplanner website, is Teamviewer sinds 3.18 meegeleverd in Visionplanner software zelf. Om deze snel op te starten kiest u voor Help boven de takenbalk en dan voor Schermovername:

Kies dan voor het starten van het programma en geef Uw ID door aan de medewerker van Visionplanner, waarnaar de verbinding tot stand kan worden gebracht.