Tekst toevoegen

Net zoals in het Dashboard, is het ook mogelijk om teksten toe te voegen. Dit kan via de knoppenbalk met de Tekst toevoegen

-knop. Klikt u op deze knop, dan zal gelijk het bijbehorende scherm openen (Figuur 296 Eigenschappenscherm met bijbehorende tabbladen voor tekst overzichten in een rapport):

In onderstaand scherm staan een viertal tabbladen: Titel, Waarden en Pagina zijn reeds beschreven bij andere onderdelen van het rapport (zie daarvoor: Groepen toevoegen, en Overzicht toevoegen).

Figuur 296 Eigenschappenscherm met bijbehorende tabbladen voor tekst overzichten in een rapport

Voor toelichting van het tabblad Tekst verwijzen we u terug naar het bewerken van een tekst in een Dashboard (zie: Tekst)

Tip: Mocht u objecten (zie: Objecten) gebruiken, dan kunt u de filters bepalen op het tabblad Waarden. Op deze manier kunt u snel de instelling en veranderen.