Voorbereidingen publiceren in Visionplanner Cloud

Voorbereidingen

Voor het opstellen en verzenden van SBR-rapportages heeft u een partnerabonnement nodig bij Visionplanner Cloud. Heeft u dit nog niet? Laat het ons weten via een e-mail naar sales@visionplanner.com met vermelding van uw bedrijfsnaam, adresgegevens, KvK-nummer en het e-mailadres waar de factuur naar toe kan worden gestuurd. Wij regelen dan een partnerabonnement voor u!

Voor iedere administratie, waarvan u de stukken verstuurt, wordt € 1,00 per administratie per maand in rekening gebracht. Het minimum factuurbedrag per maand bedraagt € 25,00. De minimale contractduur is 12 maanden.

Voor het versturen van de SBR jaarrekening naar banken heeft u een Compilation abonnement nodig:

• Compilation Professional, voor SBR jaarrekening voor banken (natuurlijke personen),  € 1,50 per administratie per maand
  • Compilation Premium, voor SBR jaarrekening voor banken (beperkt), € 5,50 per administratie per maand

Zodra uw Visionplanner Cloud abonnement door ons is aangemaakt ontvangt u bericht per e-mail. U krijgt een uitnodiging om voor de eerste keer in te loggen in Visionplanner Cloud. In Visionplanner Cloud moeten de volgende zaken voorbereid worden voordat u kunt starten:

Medewerkers toegang geven

Om uw medewerkers toegang te geven tot de diverse administraties, moet u de medewerker toegang geven tot de partner omgeving.

U doet dit door in te loggen op cloud.visionplanner.nl, u krijgt dan de administratiemonitor te zien. Klik hier op

en klik op het tabblad "Medewerkers".

Klik nu op de link ‘nieuwe medewerker toevoegen’, aan de rechterkant van het scherm. Voer nu het e-mailadres van de desbetreffende medewerker in. Kies hierna voor de rol die uw medewerker krijgt. Mag hij bijvoorbeeld ook rollen aanpassen, dan kiest u voor ‘beheerder’. Wilt u dat uw medewerker geen toegang heeft tot het "Beheer partner" gedeelte, dan kiest u voor ‘medewerker’. De medewerker heeft in dat geval wel toegang tot de administraties.

Let op: Het kan zijn dat u niet in het bezit bent van de juiste rechten om medewerkers toe te voegen. Een andere collega heeft die rechten in dat geval wel.

Factuurgegevens invullen

Ga naar het tabblad 'Factuurgegevens' en vul hier de factuurgegevens aan.

U bent nu klaar om vanuit de lokale versie van Visionplanner een export te maken van de cijfers en teksten naar Visionplanner Cloud. U dient er wel voor te zorgen dat u met de nieuwste versie 3.23.1.0 van Visionplanner Jaarrekening werkt.

Klik hier voor het stappenplan om uw publicatiestukken te deponeren.

Klik hier voor het stappenplan om uw kredietrapportage te verzenden naar de bank.